Breakthrough Mastermind

19 & 20 December 2020

Wat is een Breakthrough Mastermind ?

Een super geladen, intensieve tweedaagse groeps coaching sessie.  Het is een buitengewoon krachtig proces voor persoonlijke verandering, genezing en transformatie. 

Deze doorbraaksessie is een stroomversnelling om je leven op orde te krijgen. Een persoonlijke doorbraaksessie is een geweldige manier om een groot probleem in je leven te overwinnen, een aantal beperkende overtuigingen en negatieve emoties los te laten en in wezen je leven opnieuw in te stellen. 

We zullen onze expertise in ’s werelds krachtigste persoonlijke ontwikkelingstechnologieën gebruiken.  

Een Breakthrough Mastermind is een volledig op maat gemaakte en vertrouwelijke sessie met een Master Coach.

Opwaarts of Neerwaarts

De resultaten die we behalen in het leven komen voort uit ons gedrag. 

De kwaliteit en kwantiteit van onze actie wordt bepaald door wat we kunnen, oftewel ons potentieel. 

De hoeveelheid van het potentieel dat we gebruiken komt voort uit onze overtuigingen, de hoeveelheid zekerheid die we verbinden aan een idee, wat we wel of niet geloven.  

Het resultaat dat we behalen versterkt altijd de overtuiging. Met als gevolg dat we in een spiraal terechtkomen. Die kan afhankelijk van de overtuiging opwaarts of neerwaarts gaan. 

 

Doorbraken

We kunnen spreken van een doorbraak als we slagen in de bewustwording en verwijdering van een beperkende overtuiging en het niveau van zekerheid dat we in de loop der jaren daaraan gekoppeld hebben.

Het gevoel van zekerheid dat gekoppeld is aan die beperkende overtuiging verdwijnt ook. Daar houd het niet op, we gaan verder met een reeks bekrachtigende overtuigingen te kiezen die de plek innemen van de oude beperkende overtuiging.  Via een creatieve cocktail van methodes die hun sporen verdiend hebben, begeleiden we je in dit proces op een liefdevolle veilige en integere wijze.

Jouw coach

Hamid houdt zich al 23 jaar obsessief bezig met zijn passie; persoonlijke ontwikkeling.  Hij heeft zij sporen verdiend door maar liefst 3 landelijke sales organisaties op te bouwen. Duizenden salesmensen op te leiden en honderden ondernemers te hebben gecoacht en geholpen met hun doorbraken. 

Momenteel runt hij zijn eigen coachingsbedrijf en daarnaast is hij de projectleider en coach van het “Ik Wil Groeien” platform van BN’er Ali B.  Dit wordt het grootste Personal Development community  in de geschiedenis van Nederland. Personal Development mainstream maken is het doel. 

Met andere woorden bij Hamid ben je in goede handen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER HAMID

PROGRAMMA ZATERDAG 19 DECEMBER

PROGRAMMA ZONDAG 20 DECEMBER

Prijs: van €1997,- voor €1497,-

SLECHTS 15 PLEKKEN BESCHIKBAAR

INCLUSIEF:

  • Deelname 19 en 20 december
  • Lunch & diner op 19 december
  • Overnachting ISVW (eigen kamer)
  • Ontbijt en lunch op 20 december
  • Snack en onbeperkt koffie en thee

Locatie

Internationale school voorwijsbegeerte

Dodeweg 8

3832 RD, Leusden

 

Bij uw boeking zijn alle maaltijden en overnachting inbegrepen.