BREAKTHROUGH RETREAT

8 T/M 12 SEPTEMBER 2022

MAROKKO

Heb je weleens geprobeerd om te veranderen maar, zelfs met de beste intenties, eindig je altijd weer op de dezelfde plek, hetzelfde aan het doen op dezelfde oude manier? 

 

Je hebt de boeken gelezen, de cursussen gedaan, sterke voornemens gehad en deze zelfs aan je vrienden en geliefden verkondigd? 

Soms voelt het dan nog erger omdat je het idee hebt dat je niet aan je eigen afspraken met jezelf hebt gehouden.

Het welbekende jojo effect speelt zich op alle gebieden af, gezondheid, relaties, carrière, financiën. 

Dit komt omdat er een onderliggende structuur van oscillatie is en alle energie zoekt de weg van minste weerstand.

Een voorbeeld van een structuur van oscillatie is een schommelstoel. hoe meer je naar achteren leunt, hoe meer de weg van minste weerstand de druk opbouwt om naar voren te gaan. 

Wanneer de stoel naar voren is verandert de weg van minste weerstand waardoor de druk opbouwt om weer naar achteren te gaan.  Resultaat, het jojo effect. 

Je lost dit niet op met technieken of nog harder te duwen  Je lost dit op door de onderliggende structuur op te lossen. 

Dat is in de kern wat we doen in de Breakthrough Retreat. We veranderen de onderliggende structuur, door in het voorbeeld van de schommelstoel er wielen onder te plaatsen waardoor het een rolstoel wordt.  Die structuur gaat vooruit zonder de druk op te bouwen om weer achteruit te gaan. 

Dus wil jij in je leven vooruit naar een nieuwe toekomst? Zonder weer teruggetrokken te worden door je verleden? 

Dan raad ik je aan de Retreat te ervaren. 

Wat is een Breakthrough Retreat ?

Een super geladen, intensieve tweedaagse groeps coaching sessie.  Het is een buitengewoon krachtig proces voor persoonlijke verandering, genezing en transformatie. 

Deze doorbraaksessie is een stroomversnelling om je leven op orde te krijgen. Een persoonlijke doorbraaksessie is een geweldige manier om een groot probleem in je leven te overwinnen, een aantal beperkende overtuigingen en negatieve emoties los te laten en in wezen je leven opnieuw in te stellen. 

We zullen onze expertise in ’s werelds krachtigste persoonlijke ontwikkelingstechnologieën gebruiken.  

Een Breakthrough Retreat is een volledig op maat gemaakte en vertrouwelijke sessie met een Master Coach.

Opwaarts of Neerwaarts

De resultaten die we behalen in het leven komen voort uit ons gedrag. 

De kwaliteit en kwantiteit van onze actie wordt bepaald door wat we kunnen, oftewel ons potentieel. 

De hoeveelheid van het potentieel dat we gebruiken komt voort uit onze overtuigingen, de hoeveelheid zekerheid die we verbinden aan een idee, wat we wel of niet geloven.  

Het resultaat dat we behalen versterkt altijd de overtuiging. Met als gevolg dat we in een spiraal terechtkomen. Die kan afhankelijk van de overtuiging opwaarts of neerwaarts gaan. 

 

Doorbraken

We kunnen spreken van een doorbraak als we slagen in de bewustwording en verwijdering van een beperkende overtuiging en het niveau van zekerheid dat we in de loop der jaren daaraan gekoppeld hebben.

Het gevoel van zekerheid dat gekoppeld is aan die beperkende overtuiging verdwijnt ook. Daar houd het niet op, we gaan verder met een reeks bekrachtigende overtuigingen te kiezen die de plek innemen van de oude beperkende overtuiging.  Via een creatieve cocktail van methodes die hun sporen verdiend hebben, begeleiden we je in dit proces op een liefdevolle veilige en integere wijze.

Jouw coach

Hamid Acharrab houdt zich al 25 jaar obsessief bezig met zijn passie; persoonlijke ontwikkeling.  Hij heeft zijn sporen verdiend door maar liefst 3 landelijke sales organisaties op te bouwen. Duizenden salesmensen op te leiden en honderden ondernemers te hebben gecoacht en geholpen met hun doorbraken. 

Momenteel runt hij zijn eigen coachingsbedrijf en daarnaast is hij de projectleider en coach van het “Ik Wil Groeien” platform van BN’er Ali B. Het streven van dit platform is om persoonlijke ontwikkeling mainstream te maken.

 

Met andere woorden bij Hamid ben je in goede handen.

 

Wat anderen over Hamid zeggen

Video afspelen
Video afspelen

INCLUSIEF:

  • Deelname 
  • Vliegticket en transfer naar de villa
  • Alle maaltijden, Ontbijt Lunches en Diners gedurende de Retreat
  • 4 Overnachtingen in luxe villa
  • Snacks en drankjes
  • Doorbraken
  • Kortom All Inclusive

Locatie

De locatie is een luxe villa in Tanger aan de atlantische oceaan.